Smartlog v3 » Familien Gamél Arbergs blog » Timing is everything...
Opret egen blog | Næste blog »

Familien Gamél Arbergs blog

oprindeligt en blog om vores ophold i Florida 2008/2009, men nu også om vores liv efter Florida

Timing is everything...

2. Feb 2012 14:41, gamel

Mens sneen vælter ned og den sibiriske kulde har indtaget Danmark, har vi pakket kufferterne og sidder nu i Floridas tropiske lune vinterluft og nyder solen. Det er helt perfekt timing med vores ferie år. Væk fra kulde og sne- over i varmen.

Turen herover var meget lang. Isabella spilder ikke sin tid på at sove. Hverken i bilen til Dusseldorf eller på den knap 9 timer lange flyvetur, så det var nogle trætte forældre der ankom til Ft Myers lufthavn lørdag aften.

Vores jetlag har fortaget sig nu, men Isabella vil stadig ikke sove ret meget. Jeg tror der sker for meget... og hun vil ikke gå glip af et eneste sekund. Forleden dag var hun vågen i 12 timer før hun endelig gik kold. Til gengæld sover hun ret godt om natten. Fra kl. 6-7 stykker om aftenen til 6 næste morgen uden ophold.

 

Fra Florida2012

Her en træt Isabella efter en hel dags poweshopping uden middagslur !

 

Josefine er begyndt at snakke et sprog vi ikke helt kan definere. Om formiddagen er der et TV program for før-skolebørn som forbereder dem til skole. De lærer bogstaver, tal osv. Det ser Josefine.... hun forstår ikke så meget af det, men vi snakker en del om hvad ord betyder osv og nu er hun så begyndt at komme med nogle kloninger imellem dansk og engelsk. Når hun synger sange er det også med de nye ord hun har fundet på. Jeg er ikke i tvivl om at hun har sprogører. Om vi er her længe nok til at hun reelt lærer noget engelsk ved jeg ikke, men vi øver lidt med hende nu vi jo alligevel er her.

Drengene er på miniferie i Orlando med deres far og hans kæreste i nogle dage, så vi hygger bare herhjemme med pigerne mens de er væk og forsøger at få en nogenlunde normal dagsrytme med Isabella.

Vejret er noget bedre end sidst vi var herovre. Det betyder meget om man rejser herover i starten af januar eller som denne gang i slutningen. Sidste år oplevede vi nattefrost og vi måtte ud og købe varmere tøj fordi vi frøs. Nu er det kun om aftenen på terrassen de lune trøjer er fremme, ellers er der dejlig varmt. Josefine har fået soleksem så vi er ikke så meget ude endnu. Hendes sarte hvide hud skal lige vænne sig til solen og klimaet her. Da vi boede herovre havde hun ingen problemer med solen når bare hun havde solcreme på, men et par år hjemme i det danske klima gør meget. Vi vil rigtig gerne til stranden, men vi venter lige lidt til huden kan klare det. De sidste par dage har vi tilbragt med min foretrukne ferie-aktivitet ud over badning/strand... nemlig shopping, men efter at have set på vores netbank, mener Erik jeg skal finde en anden hobby, øv ! Måske jeg bare skal bruge mit danske visa kort, for der har han ikke adgang til netbanken !!!! Vi nåede ikke alle butikkerne i det outlet mall vi var i forleden... jeg tror altså vi bliver nødt til at køre derop igen i dag. Tænk hvis vi går glip af nogle gode tilbud, det går ikke. Vi skal sætte skub i verdens økonomien og jeg har hørt, den amerikanske økonomi er ret vigtig for hele verden, så vi må hellere komme ud og bruge nogle penge !

Kontaktoplysninger

Camilla og Erik Gamél Arberg
Camilla og Erik Gamél Arberg
Tebstrup, Skanderborg Telefon nr. : +45 46 99 30 50

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede