Smartlog v3 » Familien Gamél Arbergs blog » Strand, zoo og Outback
Opret egen blog | Næste blog »

Familien Gamél Arbergs blog

oprindeligt en blog om vores ophold i Florida 2008/2009, men nu også om vores liv efter Florida

Strand, zoo og Outback

9. Feb 2012 23:32, gamel

Vi er faldet godt til herovre. Uvejret, der truede med at give årets første tropiske cyklon er drevet over og solen er tilbage. Selvom amerikanerne mener, det endnu er alt for koldt at bade ved stranden, pakkede vi forleden dag bilen med badetøj og dykkerbriller - og det var slet ikke koldt. Vandet var ca 22 grader og fantastisk. Vi så både pelikaner og delfiner, ungerne elskede at lege i sandet og vi havde en skøn dag.

 

I lørdags var vi i Naples Zoo. Når man bor her, har man fri adgang den første lørdag i hver måned og vi har jo stadig vores amerikanske kørekort som ID, så vi kom gratis ind. Josefine ville gerne se pantere, for vi har fortalt, de lever i naturen her i Florida, men er svære at se da de gemmer sig. Hun fik set både pantere, leoparder, tigere, løver og meget mere.

 

 

 

Søndag var der Super Bowl hvilket amerikanerne går meget op i. Der er fester alle steder, også i vores lokale clubhouse ved poolen, men vi valgte i stedet at benytte lejligheden til at tage ud og spise. Restauranterne var nemlig pænt tomme, så ingen problem at få et bord. Valget endte på favoritten Outback Steakhouse hvor vi for første gang prøvede deres friturestegnet løg til forret, eller løgpomfritter som Jossefine kalder det :

 

Vi havde en dejilg aften og alle ungerne var super søde og artige. Håber det gentager sig i aften når vi skal ud og spise med Jesper og Jane som rejser hjem i morgen.

Kontaktoplysninger

Camilla og Erik Gamél Arberg
Camilla og Erik Gamél Arberg
Tebstrup, Skanderborg Telefon nr. : +45 46 99 30 50

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede