Smartlog v3 » Familien Gamél Arbergs blog » Slanger i paradis !!!
Opret egen blog | Næste blog »

Familien Gamél Arbergs blog

oprindeligt en blog om vores ophold i Florida 2008/2009, men nu også om vores liv efter Florida

Slanger i paradis !!!

25. Feb 2012 06:03, gamel

Som overskriften nok antyder har vi haft besøg af en slange i dag. Jeg gik en tur op ad gangstien mod hoveddøren og kiggede rundt da jeg fik øje på noget langt, sort der stak ud under hoveddøren. Først troede jeg det var et blad, men så bevægede det sig og jeg så tungen og de onde øjne !

Hoveddøren består af 2 døre, en alm dør og yderst en netdør og slangen lå der imellem. Jeg skreg en lille smule må jeg nok ærligt indrømme, råbte ind til Erik at han skulle komme  og det kunne kun gå for langsomt.  Panikken bredte sig i det lille hjem, ungerne kom med ud og ville se, jeg skreg de skulle gå langt væk. Erik forsøgte at banke på døren indefra for at se, om den ville komme ud alt imens jeg skulle holde vagt udenfor og holde øje med om den forsvand, men nej. Larmen fik den til at blive. Næste strategi var at vi skulle obsevere den helt stille, så den kunne fortrække, men ingen af os havde lyst til at stå derude, så vi endte op med Eriks mobiltelefon med Skype opkald til min pc inde i stuen, så vi holdt øje med dyren på tryg afstand. Efter noget tid stak den igen hovedet ud... længere og længere ud..... og der blev ved med at komme slange ud. Føj den var stor. Over en meters ondskabsfuld menneskeæder ( ja, har jo reelt ikke helt fundet ud af den korrekte race, men den så ond ud ). Desværre lykkedes det ikke at få tydelige billeder af den, for ingen af os turde gå tæt på med kameraet, men her kan I lige ane halen og måske spidsen af hovedet. Resten af dyret gemmer sig i busken :

Lidt tid efter lå den hen over vores gangsti som er ca en meter bred, derfor ved vi den er længere end en meter for den strakte sig hen i græs og buske ved siden af stien og var på vej hen for at besøge naboen.

Resten af dagen var vi meget påpasselige med hvor vi satte vores fødder. Måske er det meget godt vi rejser hjem i morgen... med masser af dejlige oplevelser og minder. Har hørt foråret er på vej til Danmark, det vil vi glæde os til.

Kommentarer

 1. Tim
  21. Dec 2012 08:24
  1

  Træls med alt den spam :-) Jeg sidder jo spændt og håber på der sker noget nyt og spændende fra USA :-)

  Ka i ha en go jul og et godt nytår!

  /Tim

Kontaktoplysninger

Camilla og Erik Gamél Arberg
Camilla og Erik Gamél Arberg
Tebstrup, Skanderborg Telefon nr. : +45 46 99 30 50

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede