Smartlog v3 » Familien Gamél Arbergs blog » Panisk angst for edderkopper !!
Opret egen blog | Næste blog »

Familien Gamél Arbergs blog

oprindeligt en blog om vores ophold i Florida 2008/2009, men nu også om vores liv efter Florida

Panisk angst for edderkopper !!

21. May 2010 08:56, gamel

Ja, man skulle tro det var mig, dette indlæg handler om mig, men nej. Josefine har indtil i går været helt tryg ved alt kryb.. faktisk har hun syntes at edderkopper var hendes venner, så i går ville hun da lige klappe en af slagsen på ryggen.... men ak... det var ikke en edderkop- det var en bi. STIK !!! Hun hylede så det kunne høres helt op på Ejer Baunehøj, var fuldstændig panisk og rystede over hele kroppen. Jeg forsøgte at forklare hende, at det altså ikke var en edderkop, at det var en bi og at bier stikker..... men nu tror hun at alt kryb stikker, om det er fluer, bier, edderkopper eller tissemyrer så hyler hun og ryster over hele kroppen. Selv et par kiksekrummer i sengen fik i aftes panikken til at brede sig, hun skreg og skreg og endte på en madras hos mor og far !

Det bliver en lang sommer med insekter hvis ikke denne angst forsvinder bare en lille smule. Hun nægter at komme ud og vil i det hele taget dårligt gå på gulvet, for hun er bange for, der er dyr, som stikker.

At hun er syg, gør nok ikke situationen meget bedre. Jeg blev i onsdags ringet op af dagplejen, Josefine havde knap 40 i feber. Da jeg kom derop kunne jeg godt se, hun ikke var frisk. Hun var helt ligbleg med 2 store røde kinder. Jeg tænkte ikke nærmere over symptomerne i starten og tog hende hjem i seng. Først senere slog det mig at det faktisk godt kunne ligne lussingesyge... og en lille alarmklokke begyndte at ringe. Lussingesyge er en børnesygdom, som gravide helst ikke skal have, da det kan medføre blodmangel hos fosteret og i værste tilfælde medføre at man mister barnet. Heldigvis er risikoen lille da ca 2/3 af befolkningen har haft sygdommen som barn, men da jeg ikke ved, om jeg har haft det, bliver jeg nu tjekket. Josefine og jeg var ved lægen i går og lægen kunne godt se, det ligner lussingesyge. Det kan dog ikke siges med 100% sikkerhed uden en blodprøve. Josefine fik ikke taget prøver, kun mig. Sygdommen er mild hos de smittede børn og er altså kun farlig for gravide, som ikke har haft det. Derfor var det kun mig, som fik taget blodprøve.  Jeg skulle gerne få svar på prøven i midten af næste uge. Hvis jeg har haft det, er jeg immun og alt er okay. Hvis jeg ikke har haft det, venter flere prøver for at se, om jeg er blevet smittet og hvis jeg er det, skal jeg følges tæt på Skejby resten af graviditeten.

Fra Diverse

Kontaktoplysninger

Camilla og Erik Gamél Arberg
Camilla og Erik Gamél Arberg
Tebstrup, Skanderborg Telefon nr. : +45 46 99 30 50

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede