Smartlog v3 » Familien Gamél Arbergs blog » Julemands traumer
Opret egen blog | Næste blog »

Familien Gamél Arbergs blog

oprindeligt en blog om vores ophold i Florida 2008/2009, men nu også om vores liv efter Florida

Julemands traumer

16. Dec 2010 09:02, gamel

Ak ja, så kom december med lynets hast.. juleræs, julegaver og diverse juletræsfester.

Forleden dag var Josefine til julefrokost og julefest i børnehaven. Hun havde ellers hodt fri længe pga sygdom og sne og hjemmehygge med mor og Isabella, men når nu der var julefest, så skulle hun jo afsted. Da jeg kom og hentede hende efter julefesten, blev jeg mødt med tårevædede øjne og hun fortalte grådkvalt at julemanden havde trådt hende over tæerne. Hun var dybt ulykkelig og syntes bestemt ikke at julemanden var særlig sød.

Nogle dage senere var det tid til juletræsfest i idrætsforeningen. Da julemanden kom med godterposer kunne hun godt tage imod med far i hånden, men da julemanden spurgte efter en krammer vendte hun sig 180 grader- op i armene på farmand. Nej, julemanden er FARLIG !

Heldigvis er nissen der er på spil herhjemme ikke farlig. Den putter slik i julesokkerne om natten... hvis ellers ikke nissen er sneet inde eller noget  (ups, nogle gange må man jo finde på lidt undskyldninger hvis sokken er tom om morgenen fordi nissen er faldet i søvn eller noget). En aften var Josefine træt og sur da hun skulle have børstet tænder og i seng, hun var faktisk pænt umulig, så Erik ringede til nissen og sagde, hun ikke skulle have noget i sokken hvis ikke hun fik børstet tænder. Det fik godt nok lige den unge dame til at ændre humør, så nissen kom alligevel med slik.

 

Her er lige et skønt foto af vores dejlige nissepiger

Fra Altmuligkasse

Kontaktoplysninger

Camilla og Erik Gamél Arberg
Camilla og Erik Gamél Arberg
Tebstrup, Skanderborg Telefon nr. : +45 46 99 30 50

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede