Smartlog v3 » Familien Gamél Arbergs blog » Isabella 6 uger
Opret egen blog | Næste blog »

Familien Gamél Arbergs blog

oprindeligt en blog om vores ophold i Florida 2008/2009, men nu også om vores liv efter Florida

Isabella 6 uger

4. Sep 2010 11:30, gamel

Vores lille prinsesse er allerede blevet 6 uger og det er vist tid til en opdatering. Har haft hænderne fulde de sidste 6 uger. Der er nok at se til i en stor famile.

Isabella er nu 54,50 cm ( 49 cm ved fødslen) og vejer 3730 g. ( 2660 g ved fødslen). Hun spiser godt hvilket nok også er skyld i hendes næsten daglige skrigeture pga ondt i maven. Nogle dage går godt med kun 30 min på armen med en meget ulykkelig pige, andre dage er det flere timer. Jeg har derefor nok at se til herhjemme. Hun er ikke så god til at køre i bil, men det er lidt svær at undgå når man bor hvor vi gør. Heldigvis er Josefine og drengene gode til at hjælpe med at trøste hende mens vi kører. Det kan godt være lidt stressende at køre med en meget hysterisk pige bag i bilen.

Bortset fra skrigeturene trives hun fint.  For et par uger siden begyndte hun at smile bevidst og er god til at smile ved øjenkontakt. Hun er også begyndt at små-pludre og er begyndt at kunne lide at ligge på legetæppet. Hun er rigtig stærk i nakken og kan allerede ligge på maven og holde hovedet oppe i kort tid ad gangen. Hun foretrækker dog at ligge på ryggen og kigge på legesagerne som hænger ned.

Fra Isabella

Kontaktoplysninger

Camilla og Erik Gamél Arberg
Camilla og Erik Gamél Arberg
Tebstrup, Skanderborg Telefon nr. : +45 46 99 30 50

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede