Smartlog v3 » Familien Gamél Arbergs blog » Flying superkids og svine-influenza
Opret egen blog | Næste blog »

Familien Gamél Arbergs blog

oprindeligt en blog om vores ophold i Florida 2008/2009, men nu også om vores liv efter Florida

Flying superkids og svine-influenza

25. Nov 2009 17:16, gamel

Beklager den sene opdatering, men vi er vist lidt influenza ramt herhjemme. Christoffer kastede op i nat og har ligget stille og mat på sofaen hele dagen med ondt i øjnene og drænet for energi, Erik har ligget i sengen det meste af dagen med ondt over alt. Selv er jeg sygemeldt ugen ud da jeg i går var ved at tage den ned af trappen på arbejde. Jeg falder stadig om uden varsel og ved endnu ikke hvad det skyldes. Går løbende til diverse undersøgelser og håber snart at få svar samt at få mit kørekort igen ! Jonas og Josefine er okay, Josefine kastede lidt op i morges, men har ellers været okay- de har begge været hjemme i dag. Jonas fik lov til at holde en fridag når alle vi andre var hjemme. Nu må vi se, hvem der skal afsted i morgen. Der er skolefest i morgen aften, men lige nu tvivler jeg på, vi kommer.

Flying superkids / RTI kids 2009

Fredag den 13. november var vi til et brag af et show i vores lokale idrætshal. Flying Superkids kom til byen og vi havde heldigvis nået at købe billetter i tide, modsat mange andre, som måtte blive hjemme. Alt var udsolgt hvilket nok også skyldtes at de lokale børn fra området lavede et opvarmnings show - de kaldte sig selv RTI Kids og havde i dagens anledning fået fine ens t-shirts. Både Christoffer og Jonas deltog i arrangementet og var godt trætte da vi kom hjem ved 21,30 tiden fredag aften. Josefine holdt sig vågen under hele forestillingen og hoppede, dansede og sang til musikken. En rigtig party-trold !

Det var desværre ikke tilladt at filme under Flying Superkids forestillingen, men har lavet et lille klip fra opvarmnings-showet. 

 

Kontaktoplysninger

Camilla og Erik Gamél Arberg
Camilla og Erik Gamél Arberg
Tebstrup, Skanderborg Telefon nr. : +45 46 99 30 50

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede