Smartlog v3 » Familien Gamél Arbergs blog » Christoffer 9 år
Opret egen blog | Næste blog »

Familien Gamél Arbergs blog

oprindeligt en blog om vores ophold i Florida 2008/2009, men nu også om vores liv efter Florida

Christoffer 9 år

19. Jun 2010 11:34, gamel

I onsdags fyldte Christoffer 9 år. Dagen startede, traditionen tro med morgenvækning. Josefine ville ikke stå op, hun vendte sig om på den anden side og sagde " NEJ- SOOVE", men da hun så flagene kom hun i tanke om, hvad der skulle ske og hoppede ud af sengen.

Fra Diverse

Fra Diverse

Så var det gavetid og her var Josefine en god hjælp, hun elsker gaver.

Fra Diverse

I år havde Christoffer besluttet sig for at invitere hele klassen til fødselsdag, så kl 13,30 kom hele flokken med bussen. Da jeg er pænt gravid, havde vi allieret os med hjælpere- 18 børn kan være noget af en mundfuld.

Fra Diverse

De startede ud med lidt til ganen, 40 pølsehorn og 3 plader pizzasnegle røg ned i løbet af 15-20 minutter. Herefter gik turen i skoven med Lego skattejagt. Der var 5 poster med Lego klodser og samlevejledning som til sidst blev til en fin figur. Til sidst var en post med slikposer hvorefter turen gik hjemad til kage og lidt koldt at drikke.

Fra Diverse

 

Vejret var fantastisk og det varede ikke længe før vandpistolerne blev fundet frem, så en del af børnene var en smule våde, da de blev hentet. Pigerne blev hentet allerede 16,30 da de skulle spille fodboldkamp. De sidste børn blev hentet ved 17 tiden hvorefter vi fortsatte til Mac Donalds efter Christoffers ønske.

Christoffer havde en dejlig dag, lige som han havde ønsket sig... Vi var meget trætte onsdag aften hvor min kvalme også tog overhånd, så det blev ikke til nogen aftensmad for mig og Erik måtte spise min mad. Til spilde skulle den jo ikke gå !!

Kontaktoplysninger

Camilla og Erik Gamél Arberg
Camilla og Erik Gamél Arberg
Tebstrup, Skanderborg Telefon nr. : +45 46 99 30 50

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede