Smartlog v3 » Familien Gamél Arbergs blog » 8 uger og skrig og skrål
Opret egen blog | Næste blog »

Familien Gamél Arbergs blog

oprindeligt en blog om vores ophold i Florida 2008/2009, men nu også om vores liv efter Florida

8 uger og skrig og skrål

19. Sep 2010 21:51, gamel

Isabella har nu rundet de 8 uger og hun skriger desværre stadig. Det starter somregel efter middagsluren og varer ind imellem i mange mange timer. Jeg forsøger med hjemme-zoneterapi efter råd fra sundhedsplejersken, massage af maven, cykle bevægelser med benene, men intet hjælper. Hun græder og græder og er dybt ulykkelig. Ifølge både læge og sundhedsplejerske er hun sund og rask, men har "bare" en periode der lige skal overståes, som så mange småbørn har. Vi har jo prøvet det før, både Christoffer og Josefine havde disse ture, men man glemmer hurtigt hvor hårdt det er. Jeg har de sidste par dage haft ringen for ørerne når her var stille... pga de høje skrigetoner direkte i mine ører når jeg bærer rundt på hende.

Efter diverse søgninger på nettet er jeg kommet frem til at det måske kan skyldes nogle fødevarer jeg indtager, så prøver nu at holde mig fra noget af det i håb om at det kan hjælpe. Fx tomater. I fredags spiste jeg en del af svigermors skønne hjemmedyrkede tomater og hold da op en fredag. Isabella skreg og skreg i timevis, helt utrøstelig. Jeg spiser normalt tomat næsten hver dag da jeg spiser salat til frokost, men har ikke rørt tomater i går og i dag og det går faktisk bedre. Om det er helt tilfældigt eller ej, ved jeg ikke, men i dag har hun faktisk slet ikke skreget. I dag har været en helt fantastisk dag og vi skal helt tilbage til da hun var ganske få dage gammel siden vi sidst havde så roligt et barn. Har virkelig nydt det og håber det betyder et skridt i den rigtige retning herhjemme. Vi trænger til lidt ro på, en velfungerende hverdag med tid og overskud til det hele, men det har godt nok knebet lidt i de senere uger.

Koffein kan også være en synder og jeg drikker jo både kaffe, cola og spiser chokolade. Har dog ikke kvittet koffeinen endnu, først tester vi tomaterne og er det nok at droppe dem, er der jo ingen grund til at kvitte de andre ting :-) Har dog trappet cola-forbruget ned. I går drak jeg slet ikke cola, i dag har jeg drukket lidt, men ikke så meget som jeg plejer.

 

Kontaktoplysninger

Camilla og Erik Gamél Arberg
Camilla og Erik Gamél Arberg
Tebstrup, Skanderborg Telefon nr. : +45 46 99 30 50

Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede